25.05.2009 08:21

Parentesi Cocktail: Šperky, ze kterých přechází zrak

Italská rodinná firma s řeckými kořeny - Bulgari - přišla na trh s novou kolekcí koktejlových šperků Parentesi Cocktail. Šperky jsou jedinečné nejen díky svému neobyčejnému designu, ale také tím, že je společnost vydala ke svému 125. výročí.

Proslulá značka Bulgari předčila svou novinkou veškerá očekávání. Moderní a neotřelý design šperků, který je podtržen velkými barevnými drahokami s emblémem Parentesi, odkazuje na koncept tzv. "koktejlových prstenů". Ty byly na vrcholu své slávy v 50. a 60.letech minulého století a dnes se opět dostávají do popředí. A to je jedině dobře! Ženy tak mohou opět dávat na odiv prsten, který je nejen módním doplňkem, ale také vyjadřuje jejich osobnost.

Kolekce Parantesi Cocktail se ale neskládá jen z prstenů osázených barevnými kameny o průměru cca 20 mm, ale také z luxusních náhrdelníků a elegantních náramků a náušnic z oblíbeného bílého či růžového zlata. Osobitost kolekce podtrhují vytříbené tóny ametystu, modrého topazu, zeleného křemene a citrínu. A tak se zdá, že jedinou drobnou nevýhodou šperků, ze kterých přechází zrak, je cena, která se dá přirovnat k zánovnímu autu.

Koktejlový prsten z růžového zlata s citrínem a diamanty (82 650 Kč), koktejlový prsten z bílého a diamanty (82 650 Kč), náhrdelník z růžového zlata s ametysty, citríny zlata s modrým topazem, zelenými křemeny a diamanty (712 700 Kč), náhrdelník z bílého zlata s modrými topazy, ametysty a diamanty (193 800 Kč), krátké náušnice z bílého zlata s modrým topazem a diamanty (111 200 Kč). Šperky jsou k dostání v prodejně Carollinum na Praze 1.

Zdroj: 2media

—————

Zpět


Diskusní téma: Parentesi Cocktail: Šperky, ze kterých přechází zrak

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Doporučujeme:Sperky.cz


Londyn - info (nejen) na cesty

Dalekohledy