25.05.2009 14:08

Limitovaná edice potahů na kočárky Bugaboo

Kočárky holandské značky Bugaboo patří, díky svému "dokonalému" technickému zpracování, které zajišťuje pohodlí a bezpečnost těch nejmenších a plně funkčnímu originálnímu designu, k nejoblíbenějším na celém světě. Novinkou na trhu je nová limitovaná edice potahů na kočárky Bugaboo Cameleon  v různých modernch provedeních. Tvůrcem tohoto nového módního doplňku je Paul Frank, návrhář, který se proslavil svým nekonvenčním a zábavným designem.

Luxusní sada potahů, která je k dostání v omezeném počtu kusů, obsahuje stylovou deku, nezbytný fusak a potah na kočárek. Vybrat si můžete hned z několika motivů. Velmi oblíbeným motivem se stala rozverná opička, která se objevuje na kočárcích červené a pastelové barvy. Jste-li příznivci netradičního stylu můžete pro svou ratolest zvolit kočárek ve vojenských barvách ozdobený pirátským motivem - lebkou se zkříženými hnáty.

Látkový potah z této limitované edice je vyroben z materiálu 600 Denier Canvas, který udrží miminko v ideální teplotě - v chladu během léta a v příjemném teple v zimních měsících.

Zdroj: 2média

—————

Zpět


Londyn - info (nejen) na cesty

Dalekohledy