23.05.2009 09:15

Limitovaná edice doplňku značky Puma

Jedna z předních sportlifestylových společností přišla na trh s novinkou – exkluzivní kolekcí luxusních doplňků Urban Mobility. Zakoupit jej můžete v designovém studiu 3DH v Praze na Rohanském nábřeží. Čím je tato kolekce výjimečná? V ČR můžete zakoupit pouze dva kusy!

© PUMA © PUMA

Limitovaná edici s názvem Urban Mobility zahrnuje originální a stylové tašky, kabelky a pásky, které jsou přímo „šité na mírů“ městskému člověku. Nepřehlédnutelným designovým prvkem je dřevo, který dodává doplňkům vytříbený vzhled a má i praktický účel (bez problémů projdete například letištní kontrolou).

V Praze jsou k dostání dva kusy z této limitované edice, a to tašky Reality Bag No 2. Modrá kožená taška ozdobená nepřehlédnutelným červeným pavoukem (Černou vdovou) pochází „z dílny“ Mery a Dona Rubellových (zakladatelé světové sbírky současného umění Rubell Family Collection). Patříte-li tedy mezi milovníky umění či vášnivé sběratele s dostatkem financí, nenechte si tuto příležitost, tedy spíše tašku, ujít. Budete tak totiž jedním z 500 majitelů celého světa, kteří se jí mohou pochlubit. Navíc 1000 dolarů z jejich ceny bude věnováno Nadaci soudobého umění.

© PUMA © PUMA © PUMA © PUMA

Fotografie: © PUMA

Zdroj: 2media

 

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Limitovaná edice doplňku značky Puma

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Doporučujeme:Nakupnicentrum.cz


Londyn - info (nejen) na cesty

Dalekohledy