25.05.2009 08:26

Kupte si bacil!

Myslíte si že žertuje? Nikoliv. Americká společnost GIANTmicrobes nabízí všem příznivcům humoru a netradičností Rýmu, Chřipku, Kašel, Roztoče, Ebolu, ale také třeba Beďara, Spermii, Chlamýdii, Kapavku či Syfilis (a mnohé další). Máte strach? Nemusíte, tyto „bacili“ jsou totiž plyšové!

Netradiční plyšová zvířátka znázorňující různé mikroby jsou veliká kolem 13 až 18 cm (milionkrát větší než je jejich skutečná velikost). Každý plyšák obsahuje obrázek skutečného mikroba, díky kterému se stává výbornou učební pomůckou. Vybrat si můžete přesně podle svého vkusu – nabídka je opravdu široká. K dostání jsou totiž nejen „klasické nemoci“ jako je třeba rýma, chřipka či angína, ale i ty méně časté jako je „šílená kráva“, malárie, tuberkulóza a mnohé další. Nechcete-li si tahat domů mikroby můžete si vybrat z tělních buněk červenou či bílou krvinku, tukovou či mozkovou buňku, vajíčko nebo spermii.

Obří mikrobi

Také vás zaujali tyto vskutku originální hračky, které jsou určeny nejenom dětem? Zakoupit jej můžete na internetových stránkách GIANTmicrobes.cz.

Zdroj: GIANTmicrobes.cz

—————

Zpět


Diskusní téma: Kupte si bacil!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





Londyn - info (nejen) na cesty

Dalekohledy