24.05.2009 18:26

Kolekce Chloé jaro-léto 2009: Seznamte se!

Francouzská ikona módy, značka Chloé, představuje novu kolekci pro jaro-léto 2009. Jaká je? Originální, elegantní, ale přitom veselá!

Aktuální kolekci Chloé pro jaro-léto navrhovala 38letá britská návrhářka Hannah MacGibbon, která pro značku pracovala již od roku 1997 jako asistentka Phoebe Philo. Jejím úkolem bylo po několika „vlažných“ sezonách vrátit značce glanc a zařadit ji zpět na pomyslný módní vrchol. Povedlo se! Kolekce Chloé pro letošní jarní a letní sezónu je originální, elegantní, ale přitom veselá!

Kabátky s vroubkovanými okraji, rozevláté šortky s vysokým pasem a nabírané šaty v béžové, smetanové a meruňkové, které v kontrastu se zelenou či zvonkově modrou působí jemně a svěže. Ženskost modelů podtrhují široké mašle uvázané v pase. Tento detail zdobí kalhoty, sukně i něžně pojaté korzety a overaly. Tentokrát jsou modely prosté potisků a výšivek, které jsou jinak pro značku tak charakteristické. Elegantní boty na vysokých podpatcích i sandálky na nízké platformě v kombinaci kůže a lesklého plastu spojuje zdobné vázání kolem kotníku.

 

Zdroj: 2media

—————

Zpět


Diskusní téma: Kolekce Chloé jaro-léto 2009: Seznamte se!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.





 

Doporučujeme:

Nakupnicentrum.cz


Londyn - info (nejen) na cesty

Dalekohledy